Seadmete kommunikatsioon

Appliance Interaction

Nutikad seadmed parimal viisil võrku ühendatult

Mugav ja paindlik: võrku ühendatud “Miele” koduseadmeid mitte ainult ei saa juhtida rakenduse, kõneassistendi või partnerlahenduste abil, vaid need suhtlevad ka omavahel. Nii näiteks käivitab kuivati pärast pesemist automaatselt sobiva kuivatusprogrammi. Olulised kasutussammud muudetakse sellega automaatseks või oluliselt hõlpsamaks. Seadmed “mõtlevad” nutikalt ja hõlbustavad teie argipäeva.

“SuperVision”: kontrollige kõike keskselt oma köögis

Köögiseadmete suurel ekraanil kuvatakse muude “Miele” seadmete hetkeolekut ja vajadusel jääkaaega, samuti antakse seadmejuhiseid. Nii on võimalik näiteks küpsetusahju ekraanilt lugeda pesumasina programmiolekut. “SuperVisioniga” planeerite ja kujundate oma majapidamist tõhusalt ja mugavalt, ilma et nutitelefon või tahvelarvuti peaks alati teie läheduses olema.

Nutikas ühendus

Võrku ühendatud “Miele” seadmed mõtlevad kaasa! Sest need suhtlevad nutikalt omavahel. Nii käivitatakse seade või reguleeritakse võimsusastmeid ja seda täiesti ilma teie abita. Käsitsi tehtavad tegevused või kasutussammud muudetakse seeläbi automaatseks. Võrku ühendatakse seadme seadistuste või “Miele” rakenduse kaudu. Nii annate töö lihtsalt üle ja kujundate oma argipäeva mugavalt.

Õhupuhasti reageerib automaatselt pliidiplaadi seadistustele.

Keskenduge täielikult toiduvalmistamisele: “Con@ctivity 3.0” abil teeb õhupuhasti automaatselt õigeid asju. Kohe kui lülitate pliidiplaadi sisse või välja, reageerib õhupuhasti iseseisvalt. Imemisvõimsust kohandatakse automaatselt sõltuvalt pliidiplaadil toimuvast – nii on alati tagatud meeldiv ruumikliima. Seadmed suhtlevad omavahel WiFi teel. “Con@ctivity 3.0” abil integreerite õhupuhasti ja pliidiplaadi võrku “Miele@home”.

Kohvimasin ja soojendussahtel parimal viisil võrku ühendatud

Taimerifunktsiooniga saate valmistada oma lemmikkohvi soovitud ajal. Kohviautomaat valmistatakse automaatselt ette, teie peate valima vaid sobiva joogi. Tänu “Con@ctivityle” on teie käsutuses peale selle eelsoojendatud tassid. Teie soojendussahtel on kohvimasinaga kontaktis ja lülitub 30 minutit varem automatselt sisse – kohvinaudinguks ilma kompromissideta. Võrku ühendatakse “Miele” rakenduse abil.

“Wash2Dry”: kuivati ja pesumasin nutikalt võrku ühendatud

Maksimaalne kasutusmugavus: tänu uuele võrku ühendamise funktsioonile “Wash2Dry” saadab pesumasin pärast pesuprotsessi andmed kuivatile. See kasutab automaatselt teie pesu jaoks sobivat programmi. Te peate selle vaid ümber laadima, kuivati sisse lülitama ja valima “Wash2Dry”. Nii kuivatatakse teie tekstiile alati optimaalselt – ükskõik, kas teksasid või päevasärke. Kasutamiseks peavad seadmed olema registreeritud kodusesse WiFi-võrku.