Nutika kodu integreerimine

dummy

“Miele” koduseadmed nutikas kodus

Nutikas kodu lihtsustab argipäeva ja loob individuaalset elamismugavust. Rulood, küttesüsteem ja koduseadmed suhtlevad omavahel ning neid juhitakse järjest sagedamini rakenduse või häälkäsklusega. Ka paljud “Miele” seadmed on võrku ühendatavad. Neid saate tänu nende praktilisele “Miele” pilveliidesele kiiresti ja hõlpsalt oma nutika kodu partnerrakendusse integreerida. Nii naudite ühtse koduvõrgu tõhusust ja mugavust.

Nutikad ideed teie kodu jaoks

Näitame teile näiteid, kuidas partnerrakendused muudavad teie argipäeva võrku ühendatud “Miele” seadmetega mugavamaks.

Energia tõhusalt kasutamine

Nutikas energiahaldus tagab rohkem mugavust ja säästab kulusid. Teie maja fotogalvaanilise süsteemi või digitaalse voolumõõtja abil kasutate energiat siis, kui see on saadaval. Keskse energiahalduri abil käivituvad pesumasin, kuivati või nõudepesumasin sellisel juhul täiesti automaatselt. Ka oma robottolmuimejat saate sellisel viisil nutikalt laadida. Nii kasutate ise toodetud energiat veelgi tõhusamalt.

Muutke oma elu lihtsaks

Võrku ühendatud “Miele” koduseadmed saate “Miele” pilveliidesega mugavalt olemasolevatesse hoone automaatikasüsteemidesse integreerida. Seeläbi kujutatakse kõiki teie kodus olevaid seadmeid ülevaatlikult ühes rakenduses. Nii on teil oma “Miele” seadmete olek ning hooldus- ja teenindusteated alati silma all. Ka juhtida saab keskselt. Teiste tootjatega suhtlemiseks saate hõlpsalt luua individuaalseid tegevusi.

Praktilised turvalahendused

Igati mureta: tänu “Miele” koduseadmete võrku ühendamisele lahkute kodust alati kindla tundega. Integreerige oma seadmed hõlpsalt ja mugavalt teie individuaalsesse turvarutiini. Kohe kui sõidate tööle, lülituvad kõik võrku ühendatud “Miele” seadmed täiesti automaatselt ooterežiimile. Kas ka teie suitsuandur on võrku ühendatud? Sellisel juhul lülituvad ohuolukorras kõik toiduvalmistusseadmed automaatselt välja.

Isikupärastage oma nutikat kodu

Kas soovite oma nutikat kodu isikupärastada? Sellisel juhul programmeerige lihtsalt oma isiklikud rutiinid. Neid saab optimaalselt kohandada võrku ühendatud “Miele” seadmetele. Õhtusöögi meeleolus süttib teie taustvalgustus kohe, kui istute oma külaliste juurde lauda. Kui lahkute kodust, käivitub robottolmuimeja automaatselt. Ning kui pesuprogramm on lõpetatud, süttib teie nutikas lamp – nii muudate oma elu lihtsamaks!

Kas programmeerite hoone juhtimisrakendusi iseenda jaoks või oma klientidele ja soovite nendesse integreerida “Miele” seadmeid? Kasutage siis meie “Miele” arendaja lehte! Sealt leiate kogu olulise info:

Siit saate arendaja lehele!

Meie koostööpartnerid

Teile maksimaalse mitmekesisuse pakkumiseks teie nutika kodu rajamisel töötame koos valitud kostööpartneritega. Sellest tuleneb veelgi rohkem kombineerimisvõimalusi – nutikaks koduks, mis sobib täpselt teile.