Köögipraktika

Toiduvalmistamine on lõbus! Eriti siis, kui tehnika töötab ning tooted on esmaklassilise kvaliteediga. Sellest rubriigist leiate kõik, mis muudab toiduvalmistamise lihtsamaks ja nauditavamaks: põhjalikud toiduainete õpetused ja abistav ürtide ABC, praktilised toitumissoovitused, rahvusvahelised köögiklassikud ning imikute ja väikelaste eritoitumise juhised.

Christian Jung/Adobe Stock

Toitumissoovitused

Kas valge jahu on tõesti ebatervislik? Mida head võivad teha mõruained figuurile? Miks on kiudained meie kehale tähtsad? Mida teha, kui laps ütleb söömise ajal pidevalt „Ei maitse“? Ja miks söövad väsinud inimesed rohkem kui puhanud? Meie ekspertide toitumissoovitused näitavad, kui lihtne on tervislikult toituda ja ka naudingust ei pea ilma jääma.

Toitumissoovituste juurde
teen00000 - stock.adobe.com

Toiduainete õpetus

Mis eristab maguskartuleid teistest kartulitest? Miks peab rohelisi ube keetma? Milleks sobivad papaiad? Mis vahe on kaheksajalal, tindikalal ja kalmaaril? Miks on Maroko argaaniaõli nii väärtislik? Meie toiduainete õpetuste juures vaatleme põhjalikult toiduaineid ja selgitame, kust nad pärinevad ning kuidas neid valmistada – praktiliste näidetega.

Toiduainete õpetuse juurde
Adobe Stock

Imik ja väikelaps

Tervislike imiku- ja väikelapsetoitude valmistamine Miele auruahjuga

Et suureks saada ja maailma avastada – selleks on liikumine, armastus ja tasakaalustatud toitumine esimestel eluaastatel väga olulised. Loomulikult peab lastetoit olema maitsev, vaheldusrikas ja tervislik.

Loe edasi