Eksklusiivsed kohvisegud peene naudingu jaoks

Tundke rõõmu täiuslikust kohvinaudingust: see ei õnnestu mitte ainult õige valmistamisega – otsustav tegur on ka kohvi kvaliteet. Seepärast lõime oma segud, mis on kohandatud spetsiaalselt Miele kohviautomaatidele. Nende abil valmistate kohvijooke alates espressost kuni latte macchiato'ni alati õige kohviga. Miele kohvisorte toodetakse väga tundlikult eriti kvaliteetsetest mägipiirkonna ubadest õrnal trummelröstimeetodil ühes eraröstikojas. Tulemus: harmooniline ja tuntavalt aromaatne kohv, mis loob üllatavaid naudinguelamusi. Kõik meie standardsed kohvisordid on õiglase kaubanduse ja mahesertifikaadiga* ning neid saab tellida Miele veebipoest.
“Miele” “Black Edition One for all”
Sellega õnnestuvad teie kohvijoogid alati: “Miele” “Black Edition One for all” on rikkaliku maitsega ja üllatab õrna puuviljanoodiga. Seega saate 100% araabikast koosnevat segu mitmekülgselt kasutada, alates café cremast kuni kõigi piimaga kohvijookide jaoks.
“Miele” “Black Edition Café Crema”
Kontsentreeritud nauding: hea café crema vahus saavutab aroom oma kõrgpunkti. Meie spetsiaalse seguga, millel on kerge ja tasakaalustatud aroom, loote täiusliku maitse, mida saadab lilleline puuviljasus. Loomulikult 100% araabikast.
“Miele” “Black Edition Espresso”
Tüüpiline aroom, uus tõlgendus: “Miele” “Black edition Espressoga” teete hoogsaid ja eriti aromaatseid espressosid. Maitselt intensiivne ja vürtsika, šokolaadise noodiga segu on valmistatud robustast ja araabikast.
“Miele” “Black Edition Decaf”
Miele Black Edition Decafiga naudite kõiki kohvijooke kõrgeimal tasemel ilma kofeiinita. Spetsiaalse bioloogilise protsessi käigus eemaldatakse kohvisegust eriti õrnalt kofeiin. Aroom säilib – tunnete 100% araabika maitset, millel on õiglase kaubanduse ja mahesertifikaat*, nagu kõigil meie standardsetel kohvisortidel.
DE-ÖKO-001. ELi väline põllumajandus * Varustatus sõltub mudelist