Samaaegne pesemine ja kuivatus ühes seadmes

Miele pesumasin-kuivatis saate pesta täis trumli jagu pesu. Kuna aga pesu vajab kuivamise jaoks rohkem ruumi, saab ühekorraga kuivatada väiksema koguse. Kui peate tihti pesema ja kuivatama suuri koguseid, soovitame pesumasinat ja eraldi kuivatit. Kahe eraldi seadmega saate paralleelselt pesta ja kuivatada ning seega saate kiiremini oma pesumägedest jagu. Ükskõik, millise lahenduse kasuks otsustate, meie pakume perfektset puhtust ja täpset kuivatustulemust. Või teisiti öeldes – pesuhooldus made by Miele.5 kg pesemiseks ja sellele järgnevaks kuivatamiseks on kompaktsed seadmed ideaalsed vallalise majapidamisse või kitsastesse paigaldustingimustesse.Kui on piisavalt ruumi, soovitame alates kahest inimesest XL-varianti. Samaaegse pesemise ja kuivatamise jaoks on väga suure pesukogusega perede jaoks kaks eraldi seadet täiuslik valik.
Miele kompaktne pesukuivati
Kompaktne tehnoloogia, kompaktsed mõõtmed. 60 cm korpuse sügavusega Miele WT1 pesukuivati suudab ühe korraga pesta ja kuivatada kuni 4 kg pesu. Kui ainult pestakse, suudab masin pesta ühe korraga kuni 7 kg pesu. Tänu sellele sobib masin täiuslikult keskmise pesukogusega väikestele majapidamistele. Kompaktse WT1-ga saate valida kahe erineva paneeliasetuse vahel.
Sirge paneel
Sirge paneeliga pesumasin-kuivati saab täiuslikult integreerida teie olemasolevasse kööki. Peale selle saab selle lihtsalt vähemalt 85 cm kõrguse nišikõrgusega tööplaadi alla lükata. Alternatiivselt on võimalik asendada seadme kaas tööpinna alla paigaldamise komplektiga. Sellisel juhul sobib pesumasin-kuivati isegi vaid 82 cm kõrgusesse nišši.
viltune paneel
Kui soovite pesukuivati eraldiseisvalt elamusse või keldrisse paigaldada, sobib selle teostamiseks ideaalselt kaldpaneeliga seade. Tänu kergelt kaldus paneelile on ekraani lugemine mugav.
Miele XL-pesumasin-kuivati
See suuremõõtmeline pesumasin-kuivati on ideaalne suurema pesukogusega majapidamiste jaoks. Korpuse sügavusega 67 cm saab kuni 6 kg üksteise järel pesta ja kuivatada. Kui soovite üksnes pesta, mahutab seade kuni 9 kg pesu. XL-variant on projekteeritud eraldiseisva seadmena ning sellel on kaldus esipaneel ekraani mugavaks lugemiseks.
* Varustatus sõltub mudelist