Mida peaks teie tolmuimeja suutma?

Kõigile loomaarmastajatele: Cat & Dog
Cat & Dog eemaldab oma turboharjaga vaipadelt ja mattidelt tõhusalt kõik karvad ja ebemed. Ebameeldivate lõhnade leviku takistamiseks neutraliseerib Complete C3 need tõhusalt Active AirCleani filtri abil.
99,999% puhas õhk*: Allergy
Miele Allergy ei vabasta mitte ainult kõiki põrandaid tõhusalt õietolmust, lestadest ja muudest allergeenidest. Selle HEPA 13 filter* puhastab isegi ruumiõhku: tolmuimu ajal filtreeritakse ümbritsevast õhust välja enam kui 99,999% kõigist osakestest*, isegi peentolm. Lõpuks ometi saavad allergikud hinge tõmmata!
Esmaklassiline puitpõrandatel: Parquet
Tänu õrnale parketiharjale on Parquet ideaalne õrnade kõvapõrandate hooldamiseks ja puhastamiseks.
Teie soovidele kohandatud lahendused
Erinevad elustiilid ja elukorraldused nõuavad individuaalseid lahendusi. Miele soovib teie siseruumide hügieeninõudeid võimalikult täpselt täita. Seepärast pakub Miele mitmesuguseid tolmuimejamudeleid ja spetsiaalseid varustusvariante.Miele juurdeostetavate originaaltarvikutega saate Miele tolmuimeja ka hiljem muutunud vajadustele kohandada, näiteks kui võtate lemmiklooma, vahetate põrandakatteid või kui teil tekib kodutolmuallergia.
Mugavaks muudetud põrandahooldus: Comfort
See on mugavaim Miele tolmuimeja: kõiki olulisi funktsioone saate mugavalt juhtida käepidemel olevalt kaugjuhtimispuldilt. Ja tänu DynamicDrive'i juhtrullikutele saab Miele Comforti vaevata manööverdada.
Premium-varustus: Brilliant
SpotLightiga mugavuskäepide, Dynamic Drive'i juhtrullikud, HEPA 13* ja valgustatud parkimissüsteem on vaid mõned selle mudeli tipphetked. Ainulaadne pronks PearlFinishi mattlakk ja kroomdetailid annavad Miele Brilliantile lisaks eksklusiivse disaini.
Sosinvaikne: Silence
Vaid 64 dB-ga on Complete C3 Silence kõige vaiksem tolmuimeja Miele tootevalikus. See väärtus saavutatakse tänu ventilaatori spetsiaalsele mürasummutusele, samuti tänu müra vähendavale Silence AirCleanI filtrile.
standardi EN 60312-1 kohaseltstandardi EN 1822/2011 kohaselt * Varustatus sõltub mudelist