Soojendusviisid isiklike kokkamisharjumuste jaoks

Induktsioon
Trendilooja. Induktsioonpliidil toitu valmistades tekib kuumus otse poti põhjas. Poti suurus tuvastatakse automaatselt. Eelised: ei ole peaaegu mingit energiakadu. Kokkamine on eriti ohutu, kuna keedutsooni ümbritsevad pinnad jäävad suhteliselt jahedaks.
Gaas
Intensiivne või õrn küpsetamine: klassikaliste "Miele" gaasipliidiplaatidega on kõik võimalik. Need on saadaval mitmesugustes laiustes ja varustusega. Elektrooniliselt juhitavad "ProLine"-gaasipõletid on uudsete turva- ja mugavusfunktsioonidega.
Elekter
Keedutsooni soojendamine toimub klaaskeraamika all oleva küttekehaga. Sellest annab märku keedutsooni punane hõõgumine. "ProLine"-seeria elektripliidiplaatidel nagu ka klassikalistel elektripliidiplaatidel on keedutsoonid eri suurustega.
* Varustatus sõltub mudelist