Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
“SensorTouch”-juhtimine
Intuitiivne ja vähendatud
Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga.
Neli töörežiimi
Universaalselt kasutatav
Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine.
Mitmekesine kasutus
Mitmekülgsed võimalused
Sahtel on ideaalne ka viljade ja ürtide kuivatamiseks, pärmitaina kergitamiseks või šokolaadi sulatamiseks.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
Teleskoopsiin
Praktiline ja ergonoomiline
Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.
Mitmekesine kasutus
Lamba- ja linnuliha
Madalal temperatuuril küpsetamine hoolitseb õrna valmistuse ning sellega mahlaste ja õrnade tulemuste eest.
Hommikuhelbed
Maitsva ja tervisliku hommikusöögiga alustate päeva täiuslikult.
Jogurti valmistamine
Valmistage oma jogurt lihtsalt ise – magustoiduna või küpsetamiseks.
Lisandid
Kartulid, makaronid, riis või köögiviljad – täpselt valmistatud lisandid annavad roale viimase lihvi.
Vasika- ja loomaliha
Madalal temperatuuril küpsetamisega saavutate liha aromaatse maitse ning valmistate selle õrna ja mahlasena.
Želatiini lahustamine
Eelkõige magustoidud, nagu panna cotta õnnestuvad lahustatud želatiiniga garanteeritult.
Šokolaadi sulatamine
Ükskõik kas koogi või muffinite jaoks – küpsetamise jaoks saate šokolaadi täpselt sulatada.
Sulatamine
Sulatage toiduaineid õrnalt ja kvaliteedis kaotamata – nii jäävad need isuäratavaks.
Kala
Õrnalt valmistades säilitab kala oma peene struktuuri ja olulised toitained – kulinaarne ja tervislik.
Magustoidud
Iga menüü õnnestunud lõpp: magustoit, nt uhked beseekoogid.
Riisi paisutamine
Paisutage riisi, et see muutuks sõmeraks ja kohevaks. Sobib täiuslikult igas variandis riisipudru jaoks.
Pärmitaina kergitamine
Pärmitainas sobib eriti kookide, väikeküpsetiste ja pitsa jaoks – valmistamine õnnestub hõlpsalt.
Nauding
Toiduvalmistamine madalal temperatuuril
Vähe kuumust aromaatsete tulemuste jaoks
professionaalselt valmistatud: madalal temperatuuril valmistamisega muutub iga liharetsept suurimaks naudinguks.