Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
Taimer
Muretu mugavus
Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.
Kasutusmugavus
Neli töörežiimi
Universaalselt kasutatav
Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine.
“SensorTouch”-juhtimine
Intuitiivne ja vähendatud
Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga.
Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
Taimer
Muretu mugavus
Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.
Teleskoopsiin
Praktiline ja ergonoomiline
Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.
Mitmekesine kasutus
Mitmekülgsed võimalused
Sahtel on ideaalne ka viljade ja ürtide kuivatamiseks, pärmitaina kergitamiseks või šokolaadi sulatamiseks.
Mitmekesine kasutus
Kala
Õrnalt valmistades säilitab kala oma peene struktuuri ja olulised toitained – kulinaarne ja tervislik.
Želatiini lahustamine
Eelkõige magustoidud, nagu panna cotta õnnestuvad lahustatud želatiiniga garanteeritult.
Vasika- ja loomaliha
Madalal temperatuuril küpsetamisega saavutate liha aromaatse maitse ning valmistate selle õrna ja mahlasena.
Riisi paisutamine
Paisutage riisi, et see muutuks sõmeraks ja kohevaks. Sobib täiuslikult igas variandis riisipudru jaoks.
Lamba- ja linnuliha
Madalal temperatuuril küpsetamine hoolitseb õrna valmistuse ning sellega mahlaste ja õrnade tulemuste eest.
Pärmitaina kergitamine
Pärmitainas sobib eriti kookide, väikeküpsetiste ja pitsa jaoks – valmistamine õnnestub hõlpsalt.
Sulatamine
Sulatage toiduaineid õrnalt ja kvaliteedis kaotamata – nii jäävad need isuäratavaks.
Magustoidud
Iga menüü õnnestunud lõpp: magustoit, nt uhked beseekoogid.
Šokolaadi sulatamine
Ükskõik kas koogi või muffinite jaoks – küpsetamise jaoks saate šokolaadi täpselt sulatada.
Lisandid
Kartulid, makaronid, riis või köögiviljad – täpselt valmistatud lisandid annavad roale viimase lihvi.
Jogurti valmistamine
Valmistage oma jogurt lihtsalt ise – magustoiduna või küpsetamiseks.
Nauding
Toiduvalmistamine madalal temperatuuril
Vähe kuumust aromaatsete tulemuste jaoks
professionaalselt valmistatud: madalal temperatuuril valmistamisega muutub iga liharetsept suurimaks naudinguks.