Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
Kasutusmugavus
Neli töörežiimi
Universaalselt kasutatav
Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine.
Mitmekesine kasutus
Mitmekülgsed võimalused
Sahtel on ideaalne ka viljade ja ürtide kuivatamiseks, pärmitaina kergitamiseks või šokolaadi sulatamiseks.
“SensorTouch”-juhtimine
Intuitiivne ja vähendatud
Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
Teleskoopsiin
Praktiline ja ergonoomiline
Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.
Taimer
Muretu mugavus
Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.
Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
Mitmekesine kasutus
Vasika- ja loomaliha
Madalal temperatuuril küpsetamisega saavutate liha aromaatse maitse ning valmistate selle õrna ja mahlasena.
Lamba- ja linnuliha
Madalal temperatuuril küpsetamine hoolitseb õrna valmistuse ning sellega mahlaste ja õrnade tulemuste eest.
Lisandid
Kartulid, makaronid, riis või köögiviljad – täpselt valmistatud lisandid annavad roale viimase lihvi.
Kala
Õrnalt valmistades säilitab kala oma peene struktuuri ja olulised toitained – kulinaarne ja tervislik.
Riisi paisutamine
Paisutage riisi, et see muutuks sõmeraks ja kohevaks. Sobib täiuslikult igas variandis riisipudru jaoks.
Jogurti valmistamine
Valmistage oma jogurt lihtsalt ise – magustoiduna või küpsetamiseks.
Magustoidud
Iga menüü õnnestunud lõpp: magustoit, nt uhked beseekoogid.
Sulatamine
Sulatage toiduaineid õrnalt ja kvaliteedis kaotamata – nii jäävad need isuäratavaks.
Šokolaadi sulatamine
Ükskõik kas koogi või muffinite jaoks – küpsetamise jaoks saate šokolaadi täpselt sulatada.
Pärmitaina kergitamine
Pärmitainas sobib eriti kookide, väikeküpsetiste ja pitsa jaoks – valmistamine õnnestub hõlpsalt.
Želatiini lahustamine
Eelkõige magustoidud, nagu panna cotta õnnestuvad lahustatud želatiiniga garanteeritult.
Nauding
Toiduvalmistamine madalal temperatuuril
Vähe kuumust aromaatsete tulemuste jaoks
professionaalselt valmistatud: madalal temperatuuril valmistamisega muutub iga liharetsept suurimaks naudinguks.