Ülevaade kõigist toote eelistest

Kasutusmugavus

Taimer

Muretu mugavus

Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.

Koduseadmete võrku ühendamine “Miele@home'iga”*

Nutikalt võrgus

Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.

Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.

“SensorTouch”-juhtimine 

Intuitiivne ja vähendatud 

Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

Neli töörežiimi 

Universaalselt kasutatav 

Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine. 

Mitmekesine kasutus

Mitmekülgsed võimalused

Sahtel on ideaalne ka viljade ja ürtide kuivatamiseks, pärmitaina kergitamiseks või šokolaadi sulatamiseks.

“Push2open”

Ühest puudutusest piisab

Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.

Teleskoopsiin

Praktiline ja ergonoomiline

Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.

Mitmekesine kasutus

Lamba- ja linnuliha 

Madalal temperatuuril küpsetamine hoolitseb õrna valmistuse ning sellega mahlaste ja õrnade tulemuste eest.

Hommikuhelbed 

Maitsva ja tervisliku hommikusöögiga alustate päeva täiuslikult.

Jogurti valmistamine 

Valmistage oma jogurt lihtsalt ise – magustoiduna või küpsetamiseks. 

Lisandid 

Kartulid, makaronid, riis või köögiviljad – täpselt valmistatud lisandid annavad roale viimase lihvi. 

Vasika- ja loomaliha 

Madalal temperatuuril küpsetamisega saavutate liha aromaatse maitse ning valmistate selle õrna ja mahlasena. 

Želatiini lahustamine 

Eelkõige magustoidud, nagu panna cotta õnnestuvad lahustatud želatiiniga garanteeritult. 

Šokolaadi sulatamine 

Ükskõik kas koogi või muffinite jaoks – küpsetamise jaoks saate šokolaadi täpselt sulatada. 

Sulatamine 

Sulatage toiduaineid õrnalt ja kvaliteedis kaotamata – nii jäävad need isuäratavaks.

Kala 

Õrnalt valmistades säilitab kala oma peene struktuuri ja olulised toitained – kulinaarne ja tervislik. 

Magustoidud 

Iga menüü õnnestunud lõpp: magustoit, nt uhked beseekoogid. 

Riisi paisutamine 

Paisutage riisi, et see muutuks sõmeraks ja kohevaks. Sobib täiuslikult igas variandis riisipudru jaoks. 

Pärmitaina kergitamine 

Pärmitainas sobib eriti kookide, väikeküpsetiste ja pitsa jaoks – valmistamine õnnestub hõlpsalt. 

Nauding

Ainult Mielelt

Toiduvalmistamine madalal temperatuuril 

Vähe kuumust aromaatsete tulemuste jaoks 

professionaalselt valmistatud: madalal temperatuuril valmistamisega muutub iga liharetsept suurimaks naudinguks. 

Kõigi toodete kuvamine koos „Toiduvalmistamine madalal temperatuuril “

* Varustatus sõltub mudelist

Tarvikud ja puhastusvahendid

 
Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
 
Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest