Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
“SensorTouch”-juhtimine
Intuitiivne ja vähendatud
Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga.
Taimer
Muretu mugavus
Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.
Neli töörežiimi
Universaalselt kasutatav
Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine.
Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
“Push2open”
Ühest puudutusest piisab
Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab – ükskõik, mis kehaosaga.
“SensorTouch”-juhtimine
Intuitiivne ja vähendatud
Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga.
Taimer
Muretu mugavus
Sellega olete paindlik: sahtel lülitub pärast programmeeritud aja möödumist ise välja.
Neli töörežiimi
Universaalselt kasutatav
Neli ühes: tasside või taldrikute soojendamine, toitude soojashoidmine või madalal temperatuuril küpsetamine.
Teleskoopsiin
Praktiline ja ergonoomiline
Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.
Mitmekesine kasutus
Mitmekülgsed võimalused
Sahtel on ideaalne ka viljade ja ürtide kuivatamiseks, pärmitaina kergitamiseks või šokolaadi sulatamiseks.
Mitmekesine kasutus
Vasika- ja loomaliha
Madalal temperatuuril küpsetamisega saavutate liha aromaatse maitse ning valmistate selle õrna ja mahlasena.
Lamba- ja linnuliha
Madalal temperatuuril küpsetamine hoolitseb õrna valmistuse ning sellega mahlaste ja õrnade tulemuste eest.
Kala
Õrnalt valmistades säilitab kala oma peene struktuuri ja olulised toitained – kulinaarne ja tervislik.
Magustoidud
Iga menüü õnnestunud lõpp: magustoit, nt uhked beseekoogid.
Lisandid
Kartulid, makaronid, riis või köögiviljad – täpselt valmistatud lisandid annavad roale viimase lihvi.
Šokolaadi sulatamine
Ükskõik kas koogi või muffinite jaoks – küpsetamise jaoks saate šokolaadi täpselt sulatada.
Pärmitaina kergitamine
Pärmitainas sobib eriti kookide, väikeküpsetiste ja pitsa jaoks – valmistamine õnnestub hõlpsalt.
Jogurti valmistamine
Valmistage oma jogurt lihtsalt ise – magustoiduna või küpsetamiseks.
Riisi paisutamine
Paisutage riisi, et see muutuks sõmeraks ja kohevaks. Sobib täiuslikult igas variandis riisipudru jaoks.
Želatiini lahustamine
Eelkõige magustoidud, nagu panna cotta õnnestuvad lahustatud želatiiniga garanteeritult.
Sulatamine
Sulatage toiduaineid õrnalt ja kvaliteedis kaotamata – nii jäävad need isuäratavaks.
Nauding
Toiduvalmistamine madalal temperatuuril
Vähe kuumust aromaatsete tulemuste jaoks
professionaalselt valmistatud: madalal temperatuuril valmistamisega muutub iga liharetsept suurimaks naudinguks.