Teadmiseks Võrku ühendatavad seadmed ja tarvikud kohta

WiFiConn@ct

Kas soovite kasutada süsteemi Miele@home eeliseid?

Sisenemine kodumasinavõrgu maailma õnnestub vaevata – sest süsteem Miele@home on lihtsalt nii mugav. Üksikud Miele kodumasinad saate võrgustada süsteemi WiFiConn@ct abil – see seisneb otseühenduses teie koduse WiFi-ruuteriga. Seejärel saate oma võrgustatud kodumasinaid rakenduse Miele@mobile abil mugavalt kas nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kontrollida ja juhtida*.

sõltub seadmest ja mudelist
a href="mailto:Miele@mobile""Miele@mobile"/a rakendus – retseptid

Kas soovite ellu äratada puhkusemälestusi?

Õige retseptiga on see täiesti lihtne. Küpsetada ja keeta võb igaüks – rakenduse "Miele@mobile" retseptifunktsiooniga pole probleemi. Nutitelefoni või tahvelarvutiga on kulinaarseteks üllatusteks kiirelt sobiv retsept ja ostunimekiri käepärast. Sellega õnnestuvad hõrgud retseptid sootuks lihtsalt – ka siis, kui iga päev köögis ei olda.

KKK

Võrkuühendamisest

Kas teil on küsimusi "Miele" koduvõrku ühendamise kohta? Vastused korduma kippuvatele küsimustele leiate järgneva lingi alt.

MobileControl

Ootamatu pidu tunni aja pärast?

Külmik juba jahutab! Täiuslikud asjad ei olene täpsest ajastusest. Et te saaksite neid spontaanselt nautida, oleme välja töötanud rakenduse MobileControl. Nii saate mobiilse juhtimise abil kõike ka teel olles kontrolli all hoida. Saate oma SuperKühlen-funktsiooniga külmiku juba ette valmistada värskete hõrgutiste jaoks, mille te kohe koju toote ja mida soovite koos oma sõpradega jahutatult nautida. *

Interaktiivne Miele abiline

Pesuhunnikud?

Targa abilise abil saate neist kindlalt jagu. Mõnes olukorras tasub usaldada professionaalset tuge – näiteks kui tegemist on täiusliku pesuhooldusega. Interaktiivne Miele abiline soovitab teile sobivaimat pesuprogrammi. Kas värviline või valge, puuvill või siid, kergelt või tugevalt määrdunud – Miele abilisega saate oma pesu puhul alati parima tulemuse.

Rakendus “Scout RX2”

Ei ole aega oluliste asjade jaoks?

Uus robottolmuimeja “Miele Scout RX2” funktsiooniga “MobileControl” hoolitseb teie kodu eest sel ajal, kui olete väljas. Ükskõik kus viibite, teie põrandaid puhastatakse usaldusväärselt.

Smart Home

Kas minu Smart Home on tõesti nutikas?

Esiteks, kui ka õhupuhasti on seotud koduvalgustusega. Nutikas kodu on nutikas esmajoones siis, kui kõik komponendid sobivad üksteisega kokku. Ja soovitud mugavuse saavutate siis, kui kõike saab keskselt juhtida. Tänu meie partnerite headele lahendustele saab Miele võrgustatavad kodumasinad ühendada olemasolevasse Smart Home-võrku. Nii saate nautida ühe tervikliku koduvõrgu tõhusust ja mugavust.

SuperVision

Mõnus seltskond köögis?

Ja te teate, mis pesuga toimub. Nautige lihtsalt siin ja praegu olemist – ennekõike mõnusas seltskonnas oma köögis. Oma kodumasinavõrgu mugavusest saate kasu peaaegu möödaminnes: SuperVisioniga on teil oma kodumasinate olek alati silma all, ilma et peaksite nutitelefoni välja võtma – pealetükkimatult oma köögiseadme ekraanilt*.

Koduseadmete võrgustamine süsteemi Miele@home abil

Siin on vabadus kodus

"Vabadus? Minu jaoks tähendab see elukvaliteeti. Ma oskan seda tõeliselt nautida siis, kui kõik on kontrolli all."*

ShopConn@ct

Ehk osta iga päev mugavalt internetipoest?

Et veebiväliselt oleks rohkem aega erilisteks asjadeks! Pisiasju ei tohiks liiga tähtsaks pidada. Näiteks kas kodus on piisavalt nõudepesutablette. Usaldage lihtsalt oma “Miele” seadet: nõudepesumasin ütleb teile, kui nõudepesutabletid, loputusvahend või sool on otsakorral. Ning “ShopConn@ctiga” tellite kõike mugavalt veebist – kas nutitelefoni või tahvelarvuti abil.*

Toiduaineteenus

Midagi on uue retsepti jaoks puudu?

Valmistage sellist toitu, mida soovite – ilma et peaksite selleks sisseoste tegema minema. Kui teid inspireerib retsept rakendusest “Miele@mobile”, on teil mugavalt sobivad koostisained õigeaegselt käepärast: otse rakendusest toiduaineteenuse abil saate koostisained lihtsalt veebist tellida, need tuuakse mugavalt teile koju. Mugavus väheste klikkidega ja ilma ajakulu ja ostukotita.

Hääljuhtimine

Kõik kontrolli all ilma nutitelefonita?

Küsige "Alexalt"! Tõesti oluliste asjade tegemiseks peavad käed vabad olema. Nüüd saate oma seadmeid hääljuhtimise abil juhtida ilma, et peaksite nutitelefoni kätte võtma: teenustega "Amazon Echo" ja "Alexa Voice" saate küsida seadmete oleku kohta või paluda abi, nt sobiva pesuprogrammi valimiseks – ning olla ikkagi täelikult muule tegevusele pühendunud.

Miele@mobile rakendus

Pole võimalik korraga igal pool olla?

Teie kindlasti! Te annate üldiselt oma parima ja hoiate asju meelsasti kontrolli all. Et saaksite ka teel olles veenduda, kas kodus on kõik korras, on nüüd olemas rakendus Miele@mobile. Sellega saate kontrollida oma seadmete olekut ja teid teavitatakse, kui näiteks pesuprogramm on lõppenud. Ka siis, kui teil on parajasti vaja midagi olulisemat teha.*

SmartStart

Päikesevalgus loob hea meeleolu?

Ja elektrit teie kuivatile! Teile meeldib kasutada päikeselise pärastlõuna positiivaset energiat. Aias perega – samuti ka säästlikuks ümberkäimiseks energiaga. "SmartStart"-iga kasutavad teie koduseadmed automaatselt voolu siis, kui elektritariifid on võrgus eriti madalad.*

Tarvikud

Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest