Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.
Säästab aega: kombineerige aurutamist mikrolainerežiimiga ja nautige kiiremat toiduvalmistamist.
Ruumisäästlikult kombineeritud: mikrolainefunktsioon, aurutamine ja kiirküpsetus suurima paindlikkuse heaks.
Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögiviljad – kõike valmistatakse täisautomaatselt.
Täiuslikud tulemused lühikese ajaga: tänu invertertehnoloogiale reguleeritakse mikrolaine võimsust sujuvalt.
Auru tootmine küpsetuskambrist väljas: toiduaineid küpsetatakse ühtlaselt ja nende värv säilib.
Mugav käsitsemine: kerge plastist veepaak muudab täitmise eriti hõlpsaks.
Ohutu ja mugav: ukse saab ilma häiriva aurupilveta avada ja toidud kohe välja võtta.
Kinoelamus kodus: meie popkorninupuga valmistate täiusliku popkorni kiiresti ja lihtsalt.
Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik.
Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.
Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.
Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega.
Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.
Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalse hommikumunani.
Nagu värskelt valmistatud: õrnalt 80 °C kuni 100 °C juures auruahjus või kiiresti 450 W juures mikrolainerežiimil.
Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.
Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.
Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.
Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada.
Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.
Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.
Valmistatud kiiresti ja lihtsalt: pakk popkorni mugavaks õhtuks teleri ees.
Süüakse veidi hiljem? Auruahi hoiab toite teie jaoks automaatselt kuni 15 minutit soojas.
Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte.
Ükskõik, kas koogi või muffinite jaoks – saate šokolaadi küpsetamiseks täpselt sulatada.
Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad hoolitsevad ülima maitseelamuse eest.
Parimate tulemuste heaks: kombineerige auru ja mikrolaineid vastavalt oma soovile.
Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.
Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.
Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie auruahjud pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi.
Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.