Ülevaade kõigist toote eelistest

Ahjud

Ainult Mielelt

“PerfectCleaniga” roostev. teras. küpsetuskamber

Professionaalne varustus

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie kombiauruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.

“BrilliantLight”

Parim nähtavus kõigil tasanditel

Tugev ja meeldiv: kvaliteetsed LED-valgustid hoolitsevad küpsetuskambri optimaalse valgustuse eest.

Kasutusmugavus

Ainult Mielelt

“Mix & Match”

Nutikas abi

Rakenduse “Miele@mobile” kaudu pakutakse kuni kolme toiduainet, mida saab samaaegselt küpsetada.

Ainult Mielelt

Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”

Midagi enamat kui vaid juhtelement

Mugav: avage ja sulgege tõstetav kate sõrmepuudutusega – selle tagant leiate veemahuti.

Mitmekesine kasutus

Mitmekülgsed võimalused

Aurutamine on ideaalne blanšeerimise, sulatamise, kuumutamise, kergitamise või šokolaadi sulatamise jaoks.

Mitmekesine kasutus

Naha eemaldamine

Hõlpsalt eemaldatud: saate auruahjus 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja palju muu naha.

Mahla aurutamine 

Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte. 

Blanšeerimine 

Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada. 

Lisandid 

Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega. 

Sulatamine 

Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.

Niiskete rätikute soojendamine 

Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust.

Soojashoidmine 

Süüakse veidi hiljem? Auruahi hoiab toite teie jaoks automaatselt kuni 15 minutit soojas.

Kala / mereannid 

Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju. 

Köögivili 

Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik. 

Liha 

Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest. 

Kuumutamine

Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult regenereerida

Hoidisepurkide steriliseerimine 

Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida.

Pärmitaina kergitamine 

Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.

Šokolaadi sulatamine 

Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks.

Lutipudelite desinfitseerimine 

Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.

Magustoidud 

Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.

Jogurti valmistamine

Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.

Munakeetmine 

Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalse hommikumunani 

Hoidistamine 

Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada. 

Supid

Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.

Sous vide meetodil valmistamine 

Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad hoolitsevad ülima maitseelamuse eest. 

Nauding

Ainult Mielelt

“DualSteam”

Multitalent ühtlaste tulemuste jaoks

Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.

Ainult Mielelt

Kombineeritud toiduvalmistamine

Niiske ja kuiva kuumuse täiuslik kombineerimine

Puhas nauding: täiuslikud tulemused küpsetamisel ja praadimisel kuiva ja niiske õhu kombinatsiooni abil.

Ainult Mielelt

Automaatne menüüvalmistus

Kogu menüü jaoks

Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.

Automaatprogrammid

Vaevata parima tulemuseni

Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögiviljad – kõike valmistatakse täisautomaatselt.

Kogusest sõltumatu küpsetamine

Erinevad kogused, sama valmistusaeg

Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.

Kolm ühes põhimõte

Kõik ühes seadmes

Ruumisäästlik kombinatsioon: ahjurežiim, aurutamine ja kombineeritud aurutamine maksimaalse paindlikkuse heaks.

Ainult Mielelt

Automaatne soojashoidmine

Säästab toiduaineid ja seadet

Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.

Juhtmevaba toidutermomeeter

Täpselt küpsetatud liha ja kala

Mugav kontroll: sisetemperatuuri täpse mõõtmisega peetakse soovitud küpsusastmest täpselt kinni.

Paigaldus/funktsioon

Väline auru tootmine

Eeliseid pakkuv: aur väljast

Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.

Töörežiimid

Pöördõhuga grill

Väljast krõbe, seest mõnusalt mahlane: ideaalne kana, pardi, koodi, rullprae ja paljude muude lihatoitude jaoks.

Altkuumutus

Individuaalne toiduvalmistamine: toitude jaoks, mida tuleb valmistada vesivannis või järelpruunistada.

“ECO” kuum õhk

Säästab elektrit ja aega: saate toite energiasäästlikult valmistada.

Spetsiaalne režiim kookidele

Võluge maitsvaid kooke: keedutainas, soolakringlid ja keeksitainas õnnestuvad nagu pagaril.

Eriprogrammid

Ebatavaline valmib hõlpsalt: mitmesugused eriprogrammid, nt kuivatamine, annavad silmapaistvaid tulemusi.

Kombineeritud aurutamine / üla- / altkuumutus

Toite küpsetatakse ühtlaselt ülalt ja alt – nii õnnestuvad leivad ja saiad täiuslikult.

Kuum lisaõhk

Eriti õhuline ja kohev: ideaalne säästva küpsetamise ja praadimise jaoks kuni kahel tasandil korraga.

Kombineeritud aurutamine / kuum lisaõhk

Parimad tulemused: tänu lisaniiskusele küpsetatakse leiba, saiakesi ja liha optimaalselt ja professionaalselt.

Aurutamine

Säästev ja tervislik valmistamine: toiduvalmistamisel veeauruga säilib eriti palju toitaineid.

Üla- / altkuumutus

Universaalselt kasutatav ja klassikaliselt hea: traditsioonilised küpsetised ja praed õnnestuvad täiuslikult.

“Mix & Match”

Maitsvad road ühe sõrmeliigutusega: tänu “Mix & Matchile” saate erinevaid toiduaineid valmistada üheaegselt.

Intensiivküpsetus

Krõbedad põhjad, maitsvad katted: kas pitsa, lahtine pirukas või puuviljakook – alt krõbe, pealt mahlane.

“ECO”-auruahjud

Ökoloogiline ja säästev: säästke toiduainete küpsetamisel energiat.

Suur grill

Mitmekülgne siseruumides: sellega saate grillida ka suuremas koguses steike, vorste, lihavardaid ja muud.

Ülakuumutus

Viimistletud välimus ja maitse: nii õnnestuvad gratineerimine, üleküpsetamine ja järelpruunistamine täiuslikult.

Kombineeritud aurutamine / grill

Eelkõige suure rasvasisaldusega kala ja liha muutub õrnaks ja mahlaseks – krõbeda naha ja koorikuga.

Sabatiprogramm

Programmeerige toite kuni 72 tundi ette: ainulaadne sabatiprogramm võimaldab ka pikaaegset etteplaneerimist.

Varustus

55 cm seadmesahtel 

Lisahoiuruum

Šveitsi standardi kohased pliidid ja küpsetusahjud on varustatud seadmesahtliga, mida saab valikuliselt kütta

* Varustatus sõltub mudelist

Tarvikud ja puhastusvahendid

Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest