Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”
Midagi enamat kui vaid juhtelement
Mugav: avage ja sulgege tõstetav kate sõrmepuudutusega – selle tagant leiate veemahuti.
“TasteControl”
Järelküpsemine? Vaid siis, kui seda soovite
Automaatne kiirjahutus takistab soovimatut järelküpsemist ja võib soovi korral toite soojas hoida.
Automaatprogrammid
Kindlalt õnnestuv muretu küpsetamine ja praadimine
Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögivili – kõike valmistatakse täisautomaatselt.
“MonoSteam”
Säästev valmistamine optimaalsete tulemuste heaks
Kiiresti ja ühtlaselt: aur jaotub ümber toitude ja tagab säästva valmistusprotsessi.
Automaatne menüüvalmistus
Kogu menüü jaoks
Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.
Kombineeritud toiduvalmistamine
Niiske ja kuiva kuumuse täiuslik kombineerimine
Puhas nauding: täiuslikud tulemused küpsetamisel ja praadimisel kuiva ja niiske õhu kombinatsiooni abil.
Kolm ühes põhimõte
Kõik ühes seadmes
Ruumisäästlik kombinatsioon: ahjurežiim, aurutamine ja kombineeritud aurutamine maksimaalse paindlikkuse heaks.
“DualSteam”
Multitalent ühtlaste tulemuste jaoks
Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
Ahjud
LED-valgustus
Parimas valguses
Täpne: LED-kohtvalgusti valgustab küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.
Linase struktuuriga roostevaba küpsetuskamber
Professionaalse varustusega
Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: küpsetuskamber on linase riide struktuuriga tugevast roostevabast terasest.
“BrilliantLight”
Parim nähtavus kõigil tasanditel
Tugev ja meeldiv: kvaliteetsed LED-valgustid hoolitsevad küpsetuskambri optimaalse valgustuse eest.
Hooldusmugavus
“PerfectClean”-varustus
Ainulaadne nakkumisvastasus vaevata puhastamiseks
Kiirelt jälle puhas: kuna ükski toit ei saa kinni jääda ega põhja kõrbeda, on puhastamine ülilihtne.
“HydroClean”
Automaatne põhjalik puhastus
Säravalt puhas: tänu “HydroCleanile” saab “Miele” auruküpsetusahju küpsetuskamber täiesti automaatselt puhtaks.
Nutikas elu: tänu “Miele@home'ile” saate koduseadmed nutikalt võrku ühendada – rohkemate võimaluste heaks.
Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
Ajafunktsioonid
Jätke aja juhtimine oma ahju hooleks
Alati täpne: programmeerige valmistusprotsessi käivitusaeg, lõpuaeg ja kestus või taimer.
“SoftOpen” & “SoftClose”
Ukse sujuv liikumine
Nutikas ja elegantne: uks avaneb ja sulgub pehme liikumisega – lõpuni.
Mitmekesine kasutus
Mitmekülgsed võimalused
Aurutamine on ideaalne blanšeerimise, sulatamise, kuumutamise, kergitamise või šokolaadi sulatamise jaoks.
Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”
Midagi enamat kui vaid juhtelement
Mugav: avage ja sulgege tõstetav kate sõrmepuudutusega – selle tagant leiate veemahuti.
Mitmekesine kasutus
Kala / mereannid
Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.
Šokolaadi sulatamine
Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks.
Munakeetmine
Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalse hommikumunani
Pärmitaina kergitamine
Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.
Magustoidud
Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.
Soojashoidmine
Süüakse veidi hiljem? Auruahi hoiab toite teie jaoks automaatselt kuni 15 minutit soojas.
Supid
Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.
Lisandid
Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega.
Lutipudelite desinfitseerimine
Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.
Blanšeerimine
Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada.
Niiskete rätikute soojendamine
Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust.
Liha
Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.
Naha eemaldamine
Hõlpsalt eemaldatud: saate auruahjus 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja palju muu naha.
Jogurti valmistamine
Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.
Köögivili
Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik.
Sulatamine
Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.
Hoidistamine
Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada.
Mahla aurutamine
Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte.
Hoidisepurkide steriliseerimine
Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida.
“ECO”-aurutamine
Ökoloogiline ja jätkusuutlik: säästke toiduainete aurutamisel energiat.
Nauding
“TasteControl”
Järelküpsemine? Vaid siis, kui seda soovite
Automaatne kiirjahutus takistab soovimatut järelküpsemist ja võib soovi korral toite soojas hoida.
Kliimaküpsetus
Optimaalsed tulemused lisaniiskusega
Praadige ja küpsetage niiskusega paremini: nautige võrreldamatult kohevaid tainaid ja pruunistatud koorikuid.
Automaatprogrammid
Kindlalt õnnestuv muretu küpsetamine ja praadimine
Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögivili – kõike valmistatakse täisautomaatselt.
“MonoSteam”
Säästev valmistamine optimaalsete tulemuste heaks
Kiiresti ja ühtlaselt: aur jaotub ümber toitude ja tagab säästva valmistusprotsessi.
Kogusest sõltumatu valmistamine
Erinevad kogused, sama valmistusaeg
Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.
Krõbedafunktsioon
Teeb krõbedaks
Sobib täiuslikult pitsale ja friikartulitele: tänu niiskuse vähendamisele õnnestub krõbe pruunistus.
Automaatne menüüvalmistus
Kogu menüü jaoks
Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.
Automaatne soojashoidmine
Säästab toiduaineid ja seadet
Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.
Automaatprogrammid
Vaevata parima tulemuseni
Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögiviljad – kõike valmistatakse täisautomaatselt.
Kombineeritud toiduvalmistamine
Niiske ja kuiva kuumuse täiuslik kombineerimine
Puhas nauding: täiuslikud tulemused küpsetamisel ja praadimisel kuiva ja niiske õhu kombinatsiooni abil.
Kolm ühes põhimõte
Kõik ühes seadmes
Ruumisäästlik kombinatsioon: ahjurežiim, aurutamine ja kombineeritud aurutamine maksimaalse paindlikkuse heaks.
“DualSteam”
Multitalent ühtlaste tulemuste jaoks
Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
Juhtmevaba toidutermomeeter
Täpselt küpsetatud liha ja kala
Mugav kontroll: sisetemperatuuri täpse mõõtmisega peetakse soovitud küpsusastmest täpselt kinni.
Paigaldus/funktsioon
Väline auru tootmine
Eeliseid pakkuv: aur väljast
Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.
Töörežiimid
Pöördõhuga grill
Väljast krõbe, seest mõnusalt mahlane: ideaalne kana, pardi, koodi, rullprae ja paljude muude lihatoitude jaoks.
Kuum lisaõhk
Eriti õhuline ja kohev: ideaalne säästva küpsetamise ja praadimise jaoks kuni kahel tasandil korraga.
Aurutamine
Säästev ja tervislik valmistamine: toiduvalmistamisel veeauruga säilib eriti palju toitaineid.
Kliimaküpsetus
Nagu värskelt pagariärist: niisutus hoolitseb võrratute kohevate tainaste ja krõbedate koorikute eest.
Suur grill
Mitmekülgne siseruumides: sellega saate grillida ka suuremas koguses steike, vorste, lihavardaid ja muud.
Üla- / altkuumutus
Universaalselt kasutatav ja klassikaliselt hea: traditsioonilised küpsetised ja praed õnnestuvad täiuslikult.
Altkuumutus
Individuaalne toiduvalmistamine: toitude jaoks, mida tuleb valmistada vesivannis või järelpruunistada.
“ECO” kuum õhk
Säästab elektrit ja aega: saate toite energiasäästlikult valmistada.
Kliimaküpsetus küpsetusautomaatikaga
Optimaalne praadimine: pruunistatakse kõrgel temperatuuril, edasi lisaniiskusega individuaalsel temperatuuril.
Kliimaküpsetus kuuma lisaõhuga
Eriti õhuline ja kohev: ideaalne lisaniisutusega küpsetamise ja praadimise jaoks kuni kolmel tasandil korraga.
Kliimaküpsetus üla- / altkuumutusega
Klassikaliselt hea: traditsioonilised küpsetised ja praed õnnestuvad lisaniisutusega täiuslikult.
Kliimaküpsetus intensiivküpsetusega
Kas pitsa, lahtine pirukas või puuviljakook: lisaniisutusega jääb põhi krõbe ja kate mahlane.
Eriprogrammid
Ebatavaline valmib hõlpsalt: mitmesugused eriprogrammid, nt kuivatamine, annavad silmapaistvaid tulemusi.
“Mix & Match”
Maitsvad road ühe sõrmeliigutusega: tänu “Mix & Matchile” saate erinevaid toiduaineid valmistada üheaegselt.
Kombineeritud aurutamine / üla- / altkuumutus
Toite küpsetatakse ühtlaselt ülalt ja alt – nii õnnestuvad leivad ja saiad täiuslikult.
Intensiivküpsetus
Krõbedad põhjad, maitsvad katted: kas pitsa, lahtine pirukas või puuviljakook – alt krõbe, pealt mahlane.
Spetsiaalne režiim kookidele
Võluge maitsvaid kooke: keedutainas, soolakringlid ja keeksitainas õnnestuvad nagu pagaril.
Kombineeritud aurutamine / grill
Eelkõige suure rasvasisaldusega kala ja liha muutub õrnaks ja mahlaseks – krõbeda naha ja koorikuga.
Kombineeritud aurutamine / kuum lisaõhk
Parimad tulemused: tänu lisaniiskusele küpsetatakse leiba, saiakesi ja liha optimaalselt ja professionaalselt.
Ülakuumutus
Viimistletud välimus ja maitse: nii õnnestuvad gratineerimine, üleküpsetamine ja järelpruunistamine täiuslikult.
“ECO”-auruahjud
Ökoloogiline ja säästev: säästke toiduainete küpsetamisel energiat.
Sous vide meetodil valmistamine
Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.
Sabatiprogramm
Programmeerige toite kuni 72 tundi ette: ainulaadne sabatiprogramm võimaldab ka pikaaegset etteplaneerimist.