DG 7440 - Integreeritav auruahi
   

DG 7440
Integreeritav auruahi tervislikuks toiduvalmistamiseks automaatprogrammide, võrgustuse, sous-vide'ga.

Preis: 2 299,00 EUR* 
Tootevärv:  
  • Obsidiaanmust
  • "CleanSteeliga" roostev. teras
  • grafiithall
* Soovituslik müügihind - kõik hinnad koos käibemaksuga
DG7440

Rohkem tooteinfot

Integreeritav auruahi tervislikuks toiduvalmistamiseks automaatprogrammide, võrgustuse, sous-vide'ga.


  • Andurjuhtimisega suur tekstiekraan – “DirectSensor”

    “DirectSensor”

    “Direktwahl plus” 4-realisel tekstiekraanil: muu hulgas saate andurnuppudega otse valida ka soovitud kasutusrežiimi. Muud valikuvõimalused ja seadistused tehke üherealisel tekstiekraanil.
  • Täiuslikud tulemused – “DualSteam”-aurutehnoloogia

    “DualSteam”

    Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
  • Õnnestumisgarantii igale toidule – automaatprogrammid

    Automaatprogrammid 

    Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.
  • Küpsetuskambri valgustus – kaks LED-kohtvalgustit

    LED-valgustus

    Õigel kohal: LED-kohtvalgustid valgustavad küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.
  • WiFi-võrku ühendatav seade – “Miele@home”

Ülevaade kõigist toote eelistest - DG 7440

Kõrghetked

Suur küpsetuskamber, suur täitepind 

Palju ruumi teie loomingulisuse jaoks 

Maksimaalne ruum: sügav küpsetuskamber ja suur täitepind mitme portsjoni samaaegseks valmistamiseks.

Ainult Mielelt

Roostevaba küpsetuskamber linase struktuuriga 

Professionaalse varustusega. 

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga. 

Ainult Mielelt

Automaatne menüüvalmistus 

Terve toidukord ühekorraga 

Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt. 

Sous-vide meetodil valmistamine 

Toiduvalmistamine vaakumiga 

Intensiivse maitse jaoks: madalal temperatuuril valmistatakse vaakumpakendatud toite eriti säästvalt.

Automaatprogrammid 

Vaevata parima tulemuseni 

Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.

Ainult Mielelt

“DualSteam” 

Multitalent ühtlaste tulemuste alal 

Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi. 

Ahjud

LED-valgustus

Parimas valguses 

Õigel kohal: LED-kohtvalgustid valgustavad küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.

Läbipaistev uks 

Kõik silma all 

Parim vaade valmistatavale toidule tänu praktilisele läbipaistvale uksele.

Suur küpsetuskamber, suur täitepind 

Palju ruumi teie loomingulisuse jaoks 

Maksimaalne ruum: sügav küpsetuskamber ja suur täitepind mitme portsjoni samaaegseks valmistamiseks.

Ainult Mielelt

Roostevaba küpsetuskamber linase struktuuriga 

Professionaalse varustusega. 

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga. 

Kasutusmugavus
Ainult Mielelt

Automaatne menüüvalmistus 

Terve toidukord ühekorraga 

Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt. 

Suur veepaak

Lihtne käsitsemine 

Tänu suurele mahutavusele 1,5 liitriga on ka pikemad toiduvalmistusprotsessid ilma katkestuseta võimalikud.

Mitmekesine kasutus 

Mitmekülgsed võimalused 

Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie auruahjud pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi. 

Ainult Mielelt

Patenteeritud auru vähendamine*

Auru väljalaskmine 

Ohutu ja mugav: ukse saab ilma häiriva aurupilveta avada ja toidud kohe välja võtta. 

EP1714083 US 8766143
Mitmekesine kasutus

Hoidisepurkide steriliseerimine 

Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida. 

Sous vide meetodil valmistamine 

Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.

Blanšeerimine 

Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada. 

Hoidistamine 

Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada. 

Magustoidud 

Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.

Niiskete rätikute soojendamine 

Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust. 

Kuumutamine 

Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult soojendada 

Lutipudelite desinfitseerimine 

Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures. 

Supid 

Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog. 

Šokolaadi sulatamine 

Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks. 

Lisandid 

Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega. 

Mahla aurutamine 

Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte. 

Munakeetmine 

Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalseks hommikumunaks 

Kala ja mereannid

Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.

Jogurti valmistamine 

Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada. 

Köögivili 

Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik. 

Naha eemaldamine 

Lihtne eemaldada: auruahjus saab 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja muude viljade naha. 

“ECO”-aurutamine 

Ökoloogiline ja säästev: säästke toiduainete küpsetamisel energiat. 

Liha

Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.

Pärmitaina kergitamine 

Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt. 

Sulatamine 

Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.

Nauding

Sous-vide meetodil valmistamine 

Toiduvalmistamine vaakumiga 

Intensiivse maitse jaoks: madalal temperatuuril valmistatakse vaakumpakendatud toite eriti säästvalt.

Automaatprogrammid 

Vaevata parima tulemuseni 

Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.

Kogusest sõltumatu valmistamine 

Erinevad kogused, sama valmistusaeg 

Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks. 

Ainult Mielelt

Automaatne soojashoidmine 

Hoiab valmis toidud automaatselt soojana

Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas. 

Ainult Mielelt

“DualSteam” 

Multitalent ühtlaste tulemuste alal 

Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi. 

Paigaldus/funktsioon

Mitmekesine kasutus

Mitmekesine kasutus 

Aurutamine on ideaalne blanšeerimise, sulatamise, kuumutamise, kergitamise või šokolaadi sulatamise jaoks.

Väline auru tootmine 

Pakub eeliseid: aur väljast 

Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.

Toiduvalmistamine kolmel tasandil 

Samaaegne toiduvalmistamine

Saate toitu valmistada korraga kuni kolmel tasandil. Iga toit säilitab sellele iseloomuliku, rikkumata aroomi.

Näidisjoonis(ed), selgituseks