Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.
Maksimaalne ruum: sügav küpsetuskamber ja suur täitepind mitme portsjoni samaaegseks valmistamiseks.
Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.
Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.
Intensiivse maitse jaoks: madalal temperatuuril valmistatakse vaakumpakendatud toite eriti säästvalt.
Parim vaade valmistatavale toidule tänu praktilisele läbipaistvale uksele.
Õigel kohal: LED-kohtvalgustid valgustavad küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.
Ohutu ja mugav: ukse saab ilma häiriva aurupilveta avada ja toidud kohe välja võtta.
Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie auruahjud pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi.
Tänu suurele mahutavusele 1,5 liitriga on ka pikemad toiduvalmistusprotsessid ilma katkestuseta võimalikud.
Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida.
Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik.
Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.
Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalseks hommikumunaks
Ökoloogiline ja säästev: säästke toiduainete küpsetamisel energiat.
Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust.
Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega.
Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.
Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.
Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.
Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.
Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.
Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.
Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.
Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada.
Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada.
Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks.
Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.
Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte.
Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult soojendada
Lihtne eemaldada: auruahjus saab 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja muude viljade naha.
Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.
Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.
Aurutamine on ideaalne blanšeerimise, sulatamise, kuumutamise, kergitamise või šokolaadi sulatamise jaoks.
Saate toitu valmistada korraga kuni kolmel tasandil. Iga toit säilitab sellele iseloomuliku, rikkumata aroomi.
Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.