Ülevaade kõigist toote eelistest

Ahjud

Ainult Mielelt

Roostevaba küpsetuskamber linase struktuuriga 

Professionaalse varustusega. 

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga. 

Läbipaistev uks 

Kõik silma all 

Parim vaade valmistatavale toidule tänu praktilisele läbipaistvale uksele.

Suur küpsetuskamber, suur täitepind 

Palju ruumi teie loomingulisuse jaoks 

Maksimaalne ruum: sügav küpsetuskamber ja suur täitepind mitme portsjoni samaaegseks valmistamiseks.

LED-valgustus

Parimas valguses 

Õigel kohal: LED-kohtvalgustid valgustavad küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.

Roostevabast terasest küpsetuskamber 

Professionaalse varustusega 

Üksnes survega auruahjudele

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga. 

Kasutusmugavus

Ainult Mielelt

Patenteeritud auru vähendamine*

Auru väljalaskmine 

Ohutu ja mugav: ukse saab ilma häiriva aurupilveta avada ja toidud kohe välja võtta. 

EP1714083 US 8766143

Mitmekesine kasutus 

Mitmekülgsed võimalused 

Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie auruahjud pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi. 

Suur veepaak

Lihtne käsitsemine 

Tänu suurele mahutavusele 1,5 liitriga on ka pikemad toiduvalmistusprotsessid ilma katkestuseta võimalikud.

Ainult Mielelt

Automaatne menüüvalmistus 

Terve toidukord ühekorraga 

Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt. 

Mitmekesine kasutus

Köögivili 

Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik. 

Kala ja mereannid

Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.

Naha eemaldamine 

Lihtne eemaldada: auruahjus saab 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja muude viljade naha. 

Pärmitaina kergitamine 

Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt. 

Supid 

Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog. 

Kuumutamine 

Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult soojendada 

Hoidisepurkide steriliseerimine 

Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida. 

Sous vide meetodil valmistamine 

Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.

Liha

Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.

Jogurti valmistamine 

Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada. 

Munakeetmine 

Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalseks hommikumunaks 

Lutipudelite desinfitseerimine 

Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures. 

Sulatamine 

Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.

Mahla aurutamine 

Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte. 

Blanšeerimine 

Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada. 

Niiskete rätikute soojendamine 

Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust. 

Šokolaadi sulatamine 

Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks. 

Lisandid 

Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega. 

Magustoidud 

Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.

Hoidistamine 

Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada. 

Nauding

Ainult Mielelt

“DualSteam” 

Multitalent ühtlaste tulemuste alal 

Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi. 

Ainult Mielelt

Automaatne soojashoidmine 

Hoiab valmis toidud automaatselt soojana

Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas. 

Kogusest sõltumatu valmistamine 

Erinevad kogused, sama valmistusaeg 

Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks. 

Automaatprogrammid 

Vaevata parima tulemuseni 

Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.

Sous-vide meetodil valmistamine 

Toiduvalmistamine vaakumiga 

Intensiivse maitse jaoks: madalal temperatuuril valmistatakse vaakumpakendatud toite eriti säästvalt.

Paigaldus/funktsioon

Väline auru tootmine 

Pakub eeliseid: aur väljast 

Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.

Varustus

55 cm seadmesahtel 

Lisahoiuruum

Šveitsi standardi kohased pliidid ja küpsetusahjud on varustatud seadmesahtliga, mida saab valikuliselt kütta

* Varustatus sõltub mudelist

Tarvikud ja puhastusvahendid

Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest