Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie auruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.
Parim vaade valmistatavale toidule tänu praktilisele läbipaistvale uksele.
Maksimaalne ruum: sügav küpsetuskamber ja suur täitepind mitme portsjoni samaaegseks valmistamiseks.
Õigel kohal: LED-kohtvalgustid valgustavad küpsetuskambrit optimaalselt ja on seejuures eriti energiatõhus.
Üksnes survega auruahjudele
Ohutu ja mugav: ukse saab ilma häiriva aurupilveta avada ja toidud kohe välja võtta.
Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie auruahjud pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi.
Tänu suurele mahutavusele 1,5 liitriga on ka pikemad toiduvalmistusprotsessid ilma katkestuseta võimalikud.
Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.
Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik.
Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju.
Lihtne eemaldada: auruahjus saab 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja muude viljade naha.
Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.
Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.
Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult soojendada
Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida.
Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad kindlustavad ülima maitseelamuse.
Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest.
Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.
Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalseks hommikumunaks
Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.
Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.
Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte.
Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada.
Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust.
Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks.
Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega.
Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.
Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada.
Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.
Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.
Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.
Alati täpselt valmistatud: optimaalselt ja mugavalt saab valmistada rohkelt toite – õnnestumisgarantiiga.
Intensiivse maitse jaoks: madalal temperatuuril valmistatakse vaakumpakendatud toite eriti säästvalt.
Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.
Šveitsi standardi kohased pliidid ja küpsetusahjud on varustatud seadmesahtliga, mida saab valikuliselt kütta