Vähendamise täiuslikkus

Kõige uuenduslikum tehnika eksklusiivse ja ajatu disainiga – tegu on Miele tootearenduse pingutusega. Miele ArtLine’i disainiseeria on pärast PureLine’i uusim integreeritavate seadmete põlvkond, järgides sama motot. Piiramatu käepidemeta esipaneeli puhas elegantsus on sisekujunduse kõrgklassi avaldus. Avastage esimene tõeliselt käepidemevaba köögikujundus. Käepidemeteta seadmed on saadaval grafiitsinises, obsidiaanmustas ja briljantvalges. See on Miele. See on alati parem.
Miele ArtLine – trendikas värvilahendus
Järgige grafiithalliga köökide uusimat värvitrendi. Tume ja külm värv kiirgab puhast elegantsi ja rõhutab tagasihoidlikku disaini. See võtab sirgetelt joontelt jäikuse ja annab teie köögile võrreldamatu sära. Miele ArtLine’i seadmed on samuti obsidiaanmustas ja briljantvalges saadaval.
Miele ArtLine – kogu köök
Mitu uue kujundusega ja teie individuaalsetele vajadustele kohandatud Miele seadet:
Miele ArtLine – käepidemeteta täiuslikkus
Kõik Miele köögilahendused teie täiusliku tipptasemel köögi jaoks. Kõik ühest kohast: lisaks Miele ArtLine'i disainisarja integreeritavatele köögiseadmetele täiendavad teie tipptasemel kööki ka muud seadmed. Täiusliku kujunduse heaks väikseima detailini – alates kohviautomaadist kuni pliidiplaadini. Kohviautomaadid: meie oasüsteemiga kohviautomaadid on täiusliku kohvinaudingu pakkumisel multitalendid ning sobituvad veatult ArtLine'i seadmete ritta. Külmikud ja sügavkülmikud: integreeritavad külmikud ja sügavkülmikud tagavad tõhusa, esmaklassiliselt organiseeritud toidainete värskena hoidmise. Valikus on muljetavaldav mudelivalik. Nõudepesumasinad: meie täisintegreeritavad nõudepesuvahendid avatakse tänu Knock2Openile hõlpsalt koputusega. Õhupuhastid: ka meie õhupuhastid pakuvad erinevaid mudeleid, et luua täiesti harmooniline ja täiuslikult integreeritud köögidisain. Pliidiplaadid: meie induktsiooniga ja ilma induktsioonita elektripliidiplaate saab paigaldada tasapinnaliselt ning juhtida nuppudeta.
* Varustatus sõltub mudelist