Täiuslikult mitmekesine kasutus

Miele integreeritavad seadmed on saadaval soolo- ja kombiseadmetena.
Multitalent
Modernsed küpsetusahjud on suutelised palju enamaks kui vaid kuumuse tootmiseks. Need on nii läbimõeldud, et igale toiduainele saab valida optimaalse valmistamisviisi. Kuna igal toiduainel on oma isikupära. Selle teadmine ja maitses täielikult esile toomine on tõeline kokakunst. Ideaalne küpsetusahi suudab seega kõike: küpsetada, praadida, aurutada, grillida.
Tervisliku valmistamise tagaja
Aurus küpsetamine ei võida asjatult üha suuremat populaarsust. Eelised on ilmselged. Aurus küpsetamise läbi valmivad road eriti õrnalt. Kuum veeaur voolab otse küpsetatavale toiduainele ja ümbritseb selle igalt küljelt. Kuna küpsetatavad toiduained ei paikne vees, ei ligune need läbi ega kuiva ära. Toiduainete loomulik aroom muutub isegi veelgi tugevamaks. Säilivad nii värvid kui ka olulised vitamiinid.
Alati valmis kiireks kasutuseks
Kes usub, et mikrolaineahjud sobivad eelkõige vaid soojendamiseks ja sulatamiseks, saab "Miele" seadmetega kogeda tõelist kulinaariaimet. Klaasi piima soojendamine, konfitüüride hoidistamine, šokolaadi sulatamine – kõike seda ja veelgi enamat suudab mikrolaineahi juba pelgalt soolokasutuses. Integreeritud kvartsgrilliga seadmed võivad roogi pärast aurutamist lisaks üle küpsetada. Mikrolaineahjus saab igal ajal ka küpsetada ja praadida.
Kompaktne ja võimas
Mikrolainefunktsiooniga kompaktahi seob intelligentsel viisil kahe võimsa seadme eelised 45 cm kõrguses nišis. See on täisväärtuslik küpsetusahi kõige erinevamate kasutusviisidega ja samal ajal võimas mikrolaineahi. Saate funktsioone üksikult kasutada, nt küpsetusahjufunktsioone maitsva saia või koogi küpsetamiseks ning kiiret mikrolaineahjufunktsiooni tassi kakao soojendamiseks.
Ideaalne kombikasutuses
"Miele" küpsetusahjufunktsiooniga auruti täidab kõik soovid. Täisväärtusliku aurutina omab see kõiki eeliseid, mida on mainitud juba sooloseadmena kasutamise juures. Peale selle on tegu küpsetusahjuga, mis on varustatud klassikalise küpsetusahju kõige erinevamate töörežiimidega.
Täiuslikuks toiduvalmistamiseks kombirežiimis on saadaval 3 erinevat töörežiimi:
Tervislik ja kiire valmistamine garanteeritud
Maailmauudis "Mielelt": mikrolainefunktsiooniga auruti. Aurutamine, keetmine ja soojendamine ühe seadmega 45 cm kõrges nišis.
Ideaalne partner teie köögis
Te saate Miele sahtleid kasutada oma köögis kõikvõimalikeks otstarveteks. Lisaks sellele, et Gourmet-soojendussahtlis saab nõusid soojendada ja roogi soojas hoida, on sahtel kasutatav ka täiendava küpsetusseadmena.
* Varustatus sõltub mudelist